22.9 C
Craiova
duminică, 3 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Pui de căprioară, adoptat de o căţeluşă care îl alăptează alături de puiul ei

(VIDEO) Pui de căprioară, adoptat de o căţeluşă care îl alăptează alături de puiul ei

-

Un pui de căprioară ajuns în grija autorităţilor din Buzău a fost adoptat de o căţeluşă şi se hrăneşte acum sugând de la aceasta, alături de puiul de câine.

Un pui de căprioară ajuns zilele trecute în grija autorităţilor locale din Buzău după ce un trecător l-a observat singur în parcul Crâng din municipiu şi a crezut că este abandonat a fost predat în grija AJVPS Buzău pentru a fi trimis în Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice de la Focşani, conform G4Media.ro.

Odată ajuns în curtea AJVP, puiul de căprioară a fost adoptat de o căţeluşă

Odată ajuns în curtea AJVPS, puiul de căprioară a fost adoptat de o căţeluşă cu pui care i-a permis acestuia să sugă lapte alături de puiul ei.

Viceprimarul municipiului Buzău, Ionuţ Apostu, a postat, joi, pe Facebook un filmuleţ în care se vede cum puiul de căprioară se hrăneşte de la „mama” lui adoptivă, alături de noul său „frate”.

”Dacă cei mai mulți nu dădeau nici o șansă la viață puiuțului de căprioară găsit în Crâng, grație unor oameni cu suflet mare de la AJVPS Buzău, puiul a fost preluat în menajeria lor alături de celelalte animale, și, aproape de neimaginat, a fost adoptat de o cățelușă alături de puii ei”, a scris APostu pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Imagini incredibile – Un BMW X6, luat de apă,...

Imagini incredibile în Craiova. Din cauza precipitațiilor foarte puternice,...

ȘTIRI GdS