6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTraian Băsescu nu se mută din vila de protocol până nu-i vine mobila nouă

Traian Băsescu nu se mută din vila de protocol până nu-i vine mobila nouă

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a achiziţionat, informează News.ro.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că se va muta când va fi locuibil apartamentul pe care l-a cumpărat. 

”În primul rând, nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărţile undeva”, a afirmat Băsescu.

Întrebat când va fi gata apartamentul, Băsescu a spus că nu ştie.

”Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică la interior.

Cât timp s-au înfruntat cu mine nu au fost în stare de nimic. Când nu am mai fost activ în politica internă, şi-au arătat vitejia”, a mai spus Băsescu. 

FEl a mai spus că a primit marţi notificarea de la RAAPPS că trebuie să evacueze imobilul, şi că un executor judecătoresc se va ocupa de procedură, dar că nu i s-a dat un termen.

”Am primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta”, a mai spus el, precizând că nu i s-a dat şi un termen pentru a elibera imobilul.

”Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică”, a mai afirmat Băsescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS