12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO şoferiţă româncă de TIR şi-a pierdut remorca în Austria

O şoferiţă româncă de TIR şi-a pierdut remorca în Austria

O şoferiţă româncă de TIR ce mergea din Austria în Italia a rămas fără remorca la camion după ce a ieşit dintr-un tunel, pe autostrada A13 din Austria, în timp ce se îndrepta către pasul Brenner, informează Antena3.

Şoferiţa româncă de TIR, în vârstă de 46 de ani, conducea camionul pe autostrada A13, între oraşul Innsbruck şi Schonberg, luni seară. Românca se îndrepta către pasul Brenner, pentru a ajunge în Italia.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 21.50, imediat după ce şoferiţa româncă a ieşit din tunelul Bergisel. La un moment dat, femeia a auzit un zgomot puternic şi a observat în oglinzile retrovizoare cum remorca s-a desprins de capul tractor şi a rămas în urmă, pe autostrada aglomerată.

Mai mult, când s-a oprit, remorca s-a rotit şi a blocat mai multe benzi ale autostrăzii, însă, din fericire, nu au existat victime.

Potrivit jurnalemigrant.com, autostrada A13 a fost închisă până la ora 22.45, până când autorităţile locale au reuşit să îndepărteze remorca pierdută de şoferiţa româncă.

Cu numai trei ore înainte, aceeaşi autostradă fusese închisă după ce un alt şofer s-a răsturnat cu camionul în zona Schonberg-Galerie.

În ambele situaţii, poliţiştii austrieci au deviat traficul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS