10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tată a ascuns cadavrul copilului său ca să poată lua în continuare alocaţia

Un tată a ascuns cadavrul copilului său ca să poată lua în continuare alocaţia

Trupul neînsufleţit al unui copil de 14 ani din Sighetu Marmaţiei, mort de aproape o lună, ar fi fost ascuns de tatăl lui în cușca câinelui ca să încaseze alocația de handicap. Autorităţile au fost alertate de un vecin, care nu mai văzuse copilul de zile bune, informează Antena3.

Totul a ieșit la iveală luni seară, într-o zonă izolată a municipiului Sighetu Marmației, pe strada Câmpu Negru. Unul dintre vecini au mers la casa băiatului și, cum nu îl văzuse de zile bune, i-a cerut tatăl lui să îl vadă. Vroia doar să se asigure că este bine și sănătos.

Tatăl băiatului a refuzat categoric, fapt ce l-a determinat pe vecin să sune la 112.

Imediat, mai multe echipaje ale poliției au ajuns în zonă. Oamenii legii au avut parte de o descoperire macabră. În cuşca câinelui au găsit un sac menajer în care se afla trupul băiatului de 14 ani.

Tatăl copilului, precum și concubina acestuia au fost imediat luați și duși la audieri.

Criminaliștii au prelevat probe, iar cadavrul băiatului a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Deocamdată, nu se știe cum a murit băiatul, însă vecinii spun că nu l-ar mai fi văzut de aproximativ o lună.

Se pare că tatăl acestuia ar fi ascuns moartea lui pentru a putea încasa alocația de handicap a copilului și ajutorul de însoţitor pentru că îngrijea o persoană cu handicap.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS