18.3 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăActualitateCu trenul la mare în doar două ore

Cu trenul la mare în doar două ore

Operatorii privați de transport feroviar de călători introduc trenuri către litoralul românesc, odată cu venirea sezonului cald. În funcție de destinația de vacanță de la Marea Neagră, o călătorie cu trenul din Capitală poate dura doar două ore, dacă ne oprim la Constanța, sau peste trei ore și jumătate dacă mergem mai departe, la Mangalia.

Regio Călători a relansat trenul Brașov – București Băneasa – Mangalia. Trenul Regio Călători pe ruta Brașov – București Băneasa – Constanța – Mangalia circulă în perioada 30 aprilie 2022 – 18 septembrie 2022.

Transferoviar Călători a anunțat la rândul său introducerea unui tren pe ruta București Nord – Constanța – Mangalia începând din 13 iunie. Tot din acea dată introduce un tren și pe ruta Buzău – Constanța – Mangalia.

Trenurile
Trenurile

Biletele le puteți achiziționa online, cu anticipație de până la 30 zile, de pe platforma https://bilete.tfc-online.ro/ , sau de la casele de bilete TFC / automatele de vânzare bilete. Pentru plecările din stațiile fără casă de bilete TFC legitimațiile de călătorie de pot procura direct din tren.

Softrans Craiova nu a anunțat încă un tren spre litoralul românesc.

Și CFR are un tren care ajunge la mare

Operatorul de stat CFR Călători operează mai multe trenuri pe ruta București Nord – Constanța – Mangalia, cu o durată a călătoriei de peste trei ore și jumătate. Și CFR Călători are la rândul său un tren care ajunge din Capitală până la Constanța în mai puțin de două ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecS-ar putea ca o călătorie pe care o faceţi...

ȘTIRI GdS