16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Ziua Practicianului în Insolvență” – un eveniment remarcabil pentru profesia de practician în insolvență

„Ziua Practicianului în Insolvență” – un eveniment remarcabil pentru profesia de practician în insolvență

Sâmbătă, 7.05.2022, a avut loc, în sala Ateneului Român, loc emblematic pentru istoria neamului român, sărbătoarea profesiei de practician în insolvență – „Ziua Practicianului în Insolvență”.

Evenimentul a fost încununat de participarea unor înalți demnitari ai instituțiilor statului, alături de cei 400 de practicieni în insolvență.

Sărbătoarea a început cu urările de împlinire și realizări profesionale din partea domnului Președinte UNPIR – Nic Bălan și a domnului Președinte UNPIR – Filiala București – Cătălin Andrei Dascăl și a continuat cu un spectacol aniversar sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

„Seara aniversară s-a încheiat cu o cină, într-o atmosferă caldă, de solidaritate și socializare a practicienilor în insolvență.” – ne-a declarat doamna practician în insolvenţă, av. dr. Elena Bustea, membru în Comitetul de Conducere al Filialei Bucureşti – UNPIR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS