14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBill Gates și șeful NATO au COVID-19

Bill Gates și șeful NATO au COVID-19

Bill Gates, de 66 de ani, a anunțat pe Twitter că a fost testat pozitiv la COVID-19. Are simptome ușoare, spune acesta, și s-a izolat. Cofondatorul Microsoft și unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă a donat milioane de dolari în pandemie pentru studii clinice.

„Am fost testat pozitiv pentru COVID. Am simptome ușoare și urmez sfaturile specialiștilor în sănătate așa că mă izolez până sunt din nou sănătos”, a scris Bill Gates pe Twitter.
„Sunt norocos că m-am vaccinat cu schema completă de vaccin anti-COVID și am acces la testare și asistență medicală extraordinară”, a mai scris Bill Gates pe Twitter.

Și Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a fost testat pozitiv la coronavirus, conform purtătorului de cuvânt al Alianței, Oana Lungescu.„Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost testat pozitiv la COVID-19.

Este vaccinat cu schemă completă, are și doza booster și are simptome ușoare. Conform sfaturilor medicilor belgieni, va continua să-și îndeplinească sarcinile lucrând de acasă”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS