17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFratele lui Radu Mazăre, dat în urmărire națională

Fratele lui Radu Mazăre, dat în urmărire națională

Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost dat în urmărire națională după ce Înalta Curte l-a condamnat, marți, la trei ani de închisoare cu executare într-un dosar de corupție, informează G4Media.

”În cursul zilei de astăzi (marţi – n.r.), polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au desfășurat activități privind punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei de trei ani de închisoare, emis pe numele unui bărbat, de 50 de ani, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații.

Acesta nu a fost identificat la adresa de domiciliu, fiind efectuate verificări la reședințele și locurile în care bărbatul s-ar putea afla.

Urmează a fi dispuse măsurile legale în continuare. La acest moment, bărbatul a fost dat în urmărire națională”, a transmis IJP Constanța.

Alexandru Mazăre a fost condamnat într-un dosar de corupţie

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv, marți, pe Alexandru Mazăre, fratele fostului primar Radu Mazăre, la trei ani de închisoare într-un dosar de corupție în care au mai fost implicați Radu Mazăre și omul de afaceri Avraham Morgenstern, potrivit minutei instanței.

Procesele penale față de Radu Mazăre și omul de afaceri Avraham Morgenstern au încetat, potrivit minutei de ședință.

În plus, instanța a confiscat de la Alexandru Mazăre suma de 80.000 de euro.

Dosarul a fost instrumentat de DNA și privește o dare de mită la licitația pentru construirea cartierului de locuințe sociale „Henri Coandă”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS