10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat reţinut pentru că i-a dat un pumn unui poliţist

Bărbat reţinut pentru că i-a dat un pumn unui poliţist

Un bărbat din judeţul Ilfov a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de ultraj, iar vineri va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. El este acuzat că a agresat un localnic din Bolintin Vale şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre poliţiştii chemaţi să aplaneze conflictul, informează News.ro.

Incidentele au avut loc joi după-amiază, pe raza localităţii Bolintin Vale din judeţul Giurgiu. 

„La ora 17.47, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin-Vale au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că a fost agresat de către vecinul său.

În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 45 de ani, din comuna Dragomireşti Vale, judeţul Ilfov.

Pe timpul intervenţiei, unul dintre poliţişti a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către bărbatul de 45 de ani”, a transmis vineri Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu.

Poliţiştii care anchetează acest caz sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale l-au reţinut pe agresor, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Vineri, acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propuneri procedurale, precizează IPJ Giurgiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS