23.6 C
Craiova
duminică, 26 iunie, 2022
Știri de ultima orăActualitateIncendiul izbucnit la o piață de haine vechi din Braşov, stins după şapte ore

Incendiul izbucnit la o piață de haine vechi din Braşov, stins după şapte ore

Incendiul izbucnit la o piaţă de haine second hand din municipiul Braşov a fost stins după aproximativ şapte ore. Focul a afectat 3.000 de metri pătraţi. Spaţiul nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, au precizat reprezentanţii ISU Braşov, citați de News.ro.

Un incendiu de proporţii a izbucnit, vineri seară, într-o piaţă de haine second hand din Braşov, cu degajări mari de fum. Pompierii le-au cerut locuitorilor din zonă să ţină ferestrele închise.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, au ars mai multe construcţii modulare în care se aflau depozitate materiale textile pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi. 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul unei ţigări aruncate la întâmplare, a precizat ISU Braşov. 

Conform sursei citate, locaţia unde a izbucnit incendiul nu deţinea autorizatie de securitate la incendiu.

„După aproximativ șapte ore de luptă cu flăcarile incendiul a fost lichidat. Pe tot parcursul noptii au mai rămas la faţa locului 2 autospeciale de stingere pentru a supraveghea zona afectată de flăcări. Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime”, a transmis, sâmbătă, sursa citată. 

Pompierii din Braşov au intervenit cu 10 autospeciale cu apă si spumă pentru lichidarea incendiului, acolo fiind şi autospeciale din judeţele Prahova şi Covasna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Zeci de zboruri anulate de Austrian Airlines din cauza...

Compania aeriană austriacă Austrian Airlines a fost nevoită să...

ȘTIRI GdS