19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBătrână paralizată, violată de fiul vecinei care o îngrijea

Bătrână paralizată, violată de fiul vecinei care o îngrijea

O bătrână de 85 de ani, paralizată, a fost violată de un individ de 30 de ani. Bărbatul a intrat noaptea în casa victimei și a profitat de faptul că bătrâna era imobilizată la pat și nu avea cum să se apere.

Suspectul abia ieșise din închisoare, unde ajunsese după ce a încercat să violeze o altă femeie imobilizată la pat.

Femeia în vârstă de 85 de ani locuiește singură într-o comună din Iași și de mult vreme este paralizată. După miezul nopții, individul a forțat ușa și a intrat pe furiș în casa bătrânei.

„A venit, a dat scaunul mai încolo și s-a urcat direct pe mine. Mi-a zis: “taci din gură, dacă nu taci, te omor”, a povestit bătrâna violată.

Aceasta nu s-a putut apăra din cauza bolii și a vârstei înaintate. Abia dimineață a fost găsită de vecina ei, care era plătită de niște rude să o îngrijească. I-a povestit îngrozită ce i s-a întâmplat, dar i-a spus că nu l-a recunoscut pe bărbat pentru că nu i-a văzut fața, în casă fiind întuneric.

Agresorul a făcut patru ani de pușcărie pentru tentativă de viol

Imediat femeia care o îngrijea a sunat-o pe fiica victimei și i-a povestit cele întâmplate. Aceasta a anunțat poliția care a început o anchetă.

În scurtă vreme, agresorul a fost identificat în persoana fiului de 30 de ani al vecinei, care fusese eliberat din închisoare în urmă cu patru luni.

Bărbatul a stat închis timp de patru ani, pentru tentativă de viol. Conform anchetatorilor, a încercat să violeze o altă femeie imobilizată la pat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru viol și l-au arestat preventiv pe suspect, pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă între 3 și 10 ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS