13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr reținut pentru că și-a însușit portofelul căzut din buzunarul unui trecător

Tânăr reținut pentru că și-a însușit portofelul căzut din buzunarul unui trecător

Un argeşean în vârstă de 26 de ani, care şi-a însuşit portofelul căzut din buzunarul unui trecător, a fost identificat şi reţinut de poliţişti, urmând să fie prezentat vineri în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive, informează Digi24.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, dosarul penal a fost instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti (…) au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi au reţinut un bărbat de 26 de ani, din Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 27 ianuarie, bărbatul ar fi sustras portofelul unei persoane, în împrejurarea în care a văzut când i-a căzut din buzunar, dar, mizând pe faptul că persoana nu a observat acest lucru, nu i l-a înapoiat, și l-a însuşit şi a plecat într-o direcţie necunoscută”, se precizează în comunicatul citat de Agerpres.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS