24.5 C
Craiova
miercuri, 6 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateFemeia care a condus 2 km cu un bărbat pe capotă, condamnată la închisoare

Femeia care a condus 2 km cu un bărbat pe capotă, condamnată la închisoare

O femeie a fost condamnată la închisoare cu executare după ce a mers aproape 2 km cu un bărbat pe capota mașinii, prin centrul Bucureștiului, informează Digi24.

Întâmplarea s-a petrecut în 2015, iar procesul a început patru ani mai târziu. Inițial, femeia a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă, însă Curtea de Apel a majorat sentința la 3 ani și 5 luni de închisoare, cu executare.

A fugit după ce a tamponat maşina bărbatului

Femeia a fost implicată în 2015 într-un accident rutier minor cu un alt șofer, un bărbat care a devenit victimă în dosarul penal care a dus la condamnarea definitivă la 3 ani și 5 luni de închisoare.

În ciuda faptului că l-a lovit ușor pe bărbat în trafic, femeia nu a oprit să discute cu acesta și și-a continuat drumul.

Bărbatul a decis s-o urmărească și la una dintre intersecții el s-a dat jos din mașină și a încercat s-o convingă pe femeie să tragă pe dreapta, să discute și să ajungă la o înțelegere. Acesta s-a prins la un moment dat cu mâinile de ștergătoarele mașinii, iar femeia a pornit cu bărbatul agățat de capotă.

Femeia avea permisul expirat

Datele din dosar arată că ea a mers așa mai bine de doi kilometri, din zona Universitate până în apropierea Secției 1 de poliție și s-a oprit abia în momentul în care a fost blocată în trafic de alți șoferi. Poliția a intervenit și a aflat atunci că femeia circula cu mașina, deși avea permisul de conducere expirat de ceva vreme.

Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor în 2019, iar prima decizie a fost de condamnare a femeii la închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă.

Procurorii au contestat decizia și au cerut o condamnare pentru tentativă de omor, care a fost dictată până la urmă de Curtea de Apel București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS