11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞoferul care a lovit doi copii cu maşina ar fi fost ascuns chiar de familiile victimelor

Şoferul care a lovit doi copii cu maşina ar fi fost ascuns chiar de familiile victimelor

Cinci zile a durat până când poliţiştii au pus mâna pe şoferul din Bucureşti care a lovit doi copii cu maşina şi a fugit. Imediat după accident, tânărul de 27 de ani şi-a abandonat autoturismul şi s-a făcut nevăzut. Chiar familiile copiilor loviţi l-ar fi ascuns în ochii autorităţilor, scrie Observatornews.

Potrivit unor surse Observator, tânărul ar fi rudă cu famiile celor pe care i-a lovit cu maşina. Oamenii l-ar fi ascuns în casa lor pentru a-l feri de pedeapsa autorităţilor. 

Accidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când, deşi nu avea permis, s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina într un grup de pietoni, printre care şi doi copii, unul de un an şi celălalt de patru. Micuţii au ajuns la spital. 

Şoferul a continuat cursa nebună şi şi-a abondonat maşina, făcându-se nevăzut. Cinci zile l-au căutat poliţiştii să-l tragă la răspundere pentru accidentul pe care l-a provocat.

După cinci zile, a fost găsit de oamenii legii, reţinut şi adus în faţa procurorului. El trebuie să le spună acum anchetatorilor ce a făcut în cele cinci zile şi de ce a fugit de la locul accidentului. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS