20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateExploziile din Transnistria, provocate de agenți ai serviciilor secrete rusești

Exploziile din Transnistria, provocate de agenți ai serviciilor secrete rusești

Exploziile din Transnistria au fost provocate de agenți ai serviciilor secrete rusești, scrie publicația moldoveană Timpul, care publică o scrisoare trimisă de angajați ai așa-numitului Minister al Securității Statului din regiunea separatistă.

Transnistrenii citați de Timpul spun că ei își doresc pacea, iar autorii exploziilor și ai provocărilor din zonă sunt agenți ai serviciului de informații al Armatei Ruse.

Autorii informării trimise pe adresa Timpul fac publică și o listă cu persoanele responsabile, prezentând inclusiv datele lor personale, conform Stirile Pro Tv.

„Republica Moldovenească Nistreană”(RMN) se află într-o situație dificilă.

„Forțele distructive ale protejaților Federației Ruse fac ceva pentru a implica regiunea în acțiuni provocatoare și distructive“

Pe de o parte, elitele regionale încearcă să mențină un echilibru între viața pașnică a populației civile din regiune, pe de altă parte, forțele distructive ale protejaților Federației Ruse fac ceva pentru a implica regiunea în acțiuni provocatoare și distructive care pot distruge pacea fragilă din statul nostru

Analizând situația militară și politică actuală din regiune, precum și luând în considerare declarațiile agresive și inadecvate ale liderilor militari ai Federației Ruse, am decis să dezvăluim datele de instalare a rețelei de informații a Direcției Principale a Statului Major General ale Forțelor Armate ale Federației Ruse, ale căror scopuri și obiective includ pregătirea provocărilor în regiune.

Coordonarea acestei lucrări distructive în regiune este realizată de consilierul președintelui RMN, generalul-maior Razgonov Vitaly Leonidovici, care a ajuns în RMN în 2019”, se arată în scrisoarea transnistrenilor.

„Vedem ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina. Ne dorim pace și stabilitate în regiunea noastră”

”Generalul-maior Razgonov, în calitate de reprezentant al Direcției Principale a Statului Major al Forțelor Armate ale Federației Ruse din RMN, a fost însărcinat cu pregătirea grupurilor de sabotaj în regiune, creând o rețea de agenți a Direcției Principale a Statului Major al Forțele Armate ale Federației Ruse, destabilizarea situației politice din Moldova și o serie de regiuni ale Ucrainei, desfășurarea de operațiuni de informare psihologică în regiune, acordarea de suport informațional pentru o operațiune militară specială în Ucraina.

Noi, patrioți din Ministerul Securității Statului al PMR, nu vom permite ca tânăra noastră dar mândră republică să fie atrasă într-o situație de război, violență, devastare, haos și moarte. Vedem ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina. Ne dorim pace și stabilitate în regiunea noastră”, mai arată sursa citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS