13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateExplozii la două antene radio-tv în Transnistria

Explozii la două antene radio-tv în Transnistria

Așa-zisul Minister de Interne din regiunea separatistă Transnistria a anunțat că două explozii au fost înregistrate marți dimineață în orașul Maiak din regiunea Grigoriopol, anunță publicația Deschide.md de la Chișinău.

Potrivit autorităților nerecunoscute din stânga Nistrului, s-au produs două explozii în localitatea Maiak, raionul Grigoriopol din regiunea transnistreană: prima la ora locală 06:40, iar cea de-a doua la 7.05. La fața locului au intervenit miliția din Transnistria și pompierii. 

Miliția din Grigoriopol a încercuit teritoriul centrului de radio și televiziune Maiak

Miliția din Grigoriopol a încercuit teritoriul centrului de radio și televiziune Maiak, iar geniștii au început examinarea zonei, scrie Publika.md.

„Conform datelor disponibile la ora 9:00, nu funcționează două cele mai mari antene. Ambele transmiteau posturi de radio din Federația Rusă”, se arată în declarație ministerului de interne din regiunea separatistă Transnistria, care mai precizează că nu au fost înregistrate victime.

În jurul orei 9:20, postul de televiziune de la Tiraspol TSV a publicat imagini filmate de un amator, care se presupune că au fost făcute la Grigoriopol. În depărtare se vede un nor de fum, notează publicația Newsmaker.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS