32.9 C
Craiova
marți, 5 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateUn deținut din Pentenciarul Vaslui s-a spânzurat în a doua zi de Paște

Un deținut din Pentenciarul Vaslui s-a spânzurat în a doua zi de Paște

Un echipaj de prim-ajutor a intervenit, în această dimineață, la Penitenciarul Vaslui, după ce un deținut a vrut să își pună capăt zilelor. Bărbatul a intrat în baia din celulă și s-a spânzurat. Din fericire, medicii au reușit să-l readucă la viață, deținutul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, informează Observatornews.

Primele date arată că bărbatul a intrat în baia camerei de detenție, de unde nu a mai ieșit.

La un moment dat, ceilalți deținuți i-au sesizat lipsa, iar când au mers după el, l-au găsit spânzurat. Au dat imediat alarma, iar gardienii închisorii au chemat o ambulanță SMURD.

Deținutul este în stare critică la Spitalul de Urgență Vaslui

Asistentul medical de la penitenciar a început manevrele de resuscitare a bărbatului, care au fost apoi continuate mai bine de o jumătate de oră de echipajul de pe ambulanță. Din fericire, omul a fost readus la viață, apoi transportat la UPU Vaslui.

Bărbatul este, însă, în stare critică.  

„SAJ Vaslui a fost solicitat să intervină la Penitenciarul Vaslui pentru un deținut care s-a spânzurat în baia celulei sale. A fost trimisă o ambulanță SAJ C2 cu medic. Resuscitarea fusese deja inițiată de asistentul medical de la penitenciar.

S-au efectuat manevre de resuscitare avansată peste 30 de minute și s-a reușit restabilirea activității cardiace. Apoi a fost transportat în stare critică, intubat și ventilat mecanic la UPU Vaslui”, au transmis autoritățile vasluiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS