10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePetrecere pe stradă la Constanța, în prima zi de Paște

Petrecere pe stradă la Constanța, în prima zi de Paște

Un tronson al principalului bulevard al municipiului Constanța va fi închis traficului auto duminică pentru un party stradal organizat în prima zi de Paște.

„Vă propunem să vă petreceți ziua de Paște într-un mod inedit. Dupa ce ați petrecut timp cu cei dragi și ați savurat cele mai gustoase bucate, ce-ar fi dacă ați veni la un party stradal? De la ora 16:00, bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Ferdinand și Traian, locul deja consacrat de întâlnire al tuturor, devine o scenă imensă. Responsabili cu muzica vor fi băieții de la DU MAD+KOV și DJ MK33”, a transmis Primăria Constanța într-un comunicat de presă.

„Organizatorii au pregătit surprize și pentru pasionații de călătorii urbane: o paradă de scutere Vespa, organizată de Comunitatea deținătorilor de scutere Vespa din Constanța. Apoi, scuterele vor fi parcate, astfel încât cei prezenți să se bucure de aceste mici bijuterii, elegante, moderne și retro în același timp. Atmosfera de festival va fi întregită de un spectacol deosebit de lumini”, se mai araă în comunicatul citat.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța și Zoom Beach

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS