12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat amendat pentru că i-a făcut semne obscene unei femei și a avut comportament agresiv în trafic

Bărbat amendat pentru că i-a făcut semne obscene unei femei și a avut comportament agresiv în trafic

Un bărbat din Constanţa a fost amendat cu 3.625 de lei după ce a avut un comportament agresiv în trafic şi a făcut gesturi obscene, el fiind reclamat de o femeie, în timp ce se afla în parcarea portului turistic Tomis, transmite News.ro.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi, miercuri, de o femeie care a relatat că, în timp ce se afla în parcarea Portului turistic Tomis, un bărbat a făcut gesturi necorespunzătoare şi a avut un comportament agresiv în trafic.

„În urma cercetărilor a reieşit faptul că cele sesizate se confirmă. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Constanţa.

Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru conducere agresivă şi efectuarea de gesturi obscene, cu amendă în valoare totală de 3.625 de lei, precum şi măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa.

Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul condus de bărbat se afla sub sechestru, astfel că acestuia i-a fost reţinut şi certificatul de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS