5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCandidați de zero puncte pentru posturile scoase la concurs de către DGASPC

Candidați de zero puncte pentru posturile scoase la concurs de către DGASPC

Candidații au picat pe capete concursul organizat pentru ocuparea a două posturi vacante de paznic în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Posturile de paznic erau disponibile la Centrul de asistență și îngrijire de la Suseni, în comuna Runcu. Concursul a fost demarat la finalul lunii martie și organizat în prima decadă a lunii aprilie. Au fost depuse 12 dosare. Dintre acestea au fost admise 8. Un singur candidat din cei 8 a reușit să promoveze proba scrisă, iar restul fie nu s-au prezentat, fie au obținut punctaje rușinoase. Este vorba de punctaje cuprinse între 0 și 15 puncte din 100. Singurul candidat promovat a obținut un punctaj total de 68,75.

Toți candidații au picat concursul

Este de amintit că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj nu reușește să ocupe mai multe posturi pe care le-a scos la concurs în ultimele luni. Este și cazul concursului pentru un post de muncitor calificat. Acesta este disponibil la Complexul de îngrijire și asistență de la Dobrița, din comuna Runcu.

A fost scos la concurs recent postul de lenjereasă, croitoreasă în cadrul unității respective. Au fost depuse trei dosare din partea unor candidate care au îndeplinit condițiile de participare.

Toate cele trei dosare au fost acceptate, iar candidatele au putut să se califice la proba scrisă organizată recent. Una dintre candidate a considerat că nu este pregătită și a absentat, iar celelalte două au participat la examenul scris, însă au obținut 20, respectiv 25 de puncte din 100. Concursul va fi reluat după Paște. Direcția încearcă fără succes să încadreze și 7 psihologi. Abia a fost angajat unul și este aproape de a-l angaja și pe al doilea pentru posturile care sunt în continuare vacante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS