-8.5 C
Craiova
marți, 7 februarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateSe întâmplă în România și contoarele de gaz se sfințesc

Se întâmplă în România și contoarele de gaz se sfințesc

Inaugurare cu fast în comunica Frumuşica din Botoşani, unde mai mulţi oficiali au tăiat panglica de la un contor de gaze, iar preoţii au venit cu sfinţitul.

Preşedintele PNL Botoşani, Costel Şoptică, însoţit de mai mulţi membri ai autorităţilor locale, printre care şi primarul din localitate, au mers împreună la inaugurarea rețelei de gaz din comuna Frumușica, potrivit botosaninecenzurat.ro.

După ce oficialii au tăiat panglica de pe contor, alaiul de preoţi chemat la eveniment a sfinţit contorul de gaz.

În plus, liderul PNL Botoșani a anunțat evenimentul pe Facebook, unde a postat și mai multe fotografii de la inaugurare.

„(…) La Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.

S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.

Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, a scris liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, pe pagina de Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS