16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza pentru următoarele patru săptămâni

Prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturile vor fi mai coborâte decât normalul acestei perioade, până în 25 aprilie, iar apoi se va încălzi și temperaturile vor ajunge la valori normale și chiar peste, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată marți de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 18.04.2022 – 25.04.2022

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, cu o abatere termică negativă mai accentuată în jumătatea vestică a țării.
Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, mai ales în nord-vest și la munte. Excepție va face sud-vestul și sud-estul extrem al țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate
de cele normale.

Săptămâna 25.04.2022 – 02.05.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.
Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile sudice, la munte și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Săptămâna 02.05.2022 – 09.05.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de sud și de sud-vest a țării.
Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice și la munte, dar mai ales în cele sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 09.05.2022 – 16.05.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toată țara.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile sudice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS