6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinisterul Digitalizării caută experți care să digitalizeze România

Ministerul Digitalizării caută experți care să digitalizeze România

​​Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării anunţă că recrutează experţi în domeniul IT&C pentru implementarea reformelor şi investiţiilor asumate de România în acest domeniu prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Salariile sunt de până la 4000 de euro net, iar specialiştii vor fi angajaţi până în anul 2026.

Ministerul își începe anunțul de selecție cu mesajul: Depune-ți dosarul cu șină ca să scapi România de „dosarul cu șină”!

„Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a dat startul concursului pentru angajarea celor mai buni 17 specialiști în digitalizare din România, care vor alcătui Grupul Operativ (TaskForce) pentru implementarea și monitorizarea reformelor și investițiilor în transformare digitală. Dacă ești unul din experții care vor să contribuie la schimbarea definitivă a României prin digitalizare, aplică pentru a deveni parte din echipa care va asigura implementarea investițiilor și reformelor din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)“, este anunțul postat pe pagina de socializare a ministerului.

Candidaţii pentru funcţia contractuală de conducere şi pentru cele 16 funcţii de execuţie pot depune dosarul pentru procesul de selecţie până pe 26 aprilie, interviurile având loc în perioada 3-5 mai 2022.

Ministerul Digitalizării oferă salarii de până la 4.000 de euro net pe lună

Sunt scoase la concurs o funcţie contractuală de conducere -un post de manager, studii superioare, program de lucru 8 h/zi, la Task Force/MCID şi 16 funcţii de execuţie, respectiv manager executiv (1 post), expert implementare (2 posturi), arhitect de sistem în domeniul TIC (2 posturi), specialist în domeniul calităţii (1 post), expert în securitate cibernetică (1 post), administrator baze de date (2 posturi), inginer de sistem în informatică (3 posturi), manager analiză de business în domeniul TIC (3 posturi) şi inginer de dezvoltare a produselor sofware (UI/UX) – (1 post).

„Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării (MCID) anunţă stabilirea grilei de salarizare pentru personalul angajat în afara organigramei, ca parte a „Grupului Operativ pentru Implementarea şi Monitorizarea Reformelor şi Investiţiilor privind Transformarea Digitală” (Task Force), din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Grila de salarizare a acestei unităţi cu un rol major în reuşita implementării transformărilor digitale asumate de România este una competitivă, de la 3.400 de euro până la 4.000 euro net lunar, care permite recrutarea celor mai buni specialişti care vor fi angajaţi până în anul 2026”, informează ministerul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS