11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie reţinută pentru că şi-a bătut copilul de un an şi jumătate

Femeie reţinută pentru că şi-a bătut copilul de un an şi jumătate

O femeie din oraşul Târgu Ocna, judeţul Bacău, a fost reţinută după ce a fost filmată în timp ce îşi loveşte cu sălbăticie fetiţa de un an şi jumătate, informează Observatornews.

Pe imagini se putea vedea cum copila este trântită la pământ şi lovită, iar femeia nu pare deloc impresionată de plânsetele ei.

Şocant este că mama scoate micuţa pe casa scării unde ameninţă că o va ucide. 

Rudele femeii susţin că aceasta îşi agresează copilul pentru a se răzbuna pe fostul ei soţ, tatăl copilei, plecat la muncă în străinătate. 

Şi-a bătut copilul cu sălbăticie

Poliţia a început o anchetă în acest caz, imediat după ce imaginile respective au ajuns la membrii familiei femeii, iar ei au sesizat poliţia.

Un echipaj a mers la locuinţa agresoarei şi a reţinut-o pentru 24 de ore.

În acelaşi timp, au fost sesizaţi şi inspectorii Protecţiei Copilului, care au luat-o pe copila de un an şi şase luni şi au dus-o la Spitalul Judeţean din Bacău, unde a fost supusă unor investigaţii medicale. Acolo medicii au decis că nu necesită internare şi a fost plasată în grija unui asistent medical profesionist.

Totul ar fi pornit de la certurile dintre mama fetiţei şi fostul soţ, căruia îi cere bani pentru înreţinere şi de fiecare dată când se ceartă, aceasta se răzbună pe copilă. 

Femeia urmează să fie prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS