19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCadavrele a zeci de pisici, găsite într-un parc din Buzău

Cadavrele a zeci de pisici, găsite într-un parc din Buzău

Cadavrele a zeci de pisici, care nu au murit în acelaşi timp, au fost descoperite de un bărbat în parcul Crîng din municipiul Buzău, informează News.ro.

Bărbatul, care obişnuia să alerge prin parc, a sesizat de mai multe zile, de când vremea a început să se încălzească, un miros înţepător şi a mers să vadă despre ce este vorba.

Când a descoperit grămada de animale moarte a anunţat poliţia. La faţa locului au sosit reprezentanţii unei asociaţii, Poliţia Locală, dar şi Poliţia Animalelor, care a demarat o anchetă. 

Pisicile moarte erau puse una peste cealaltă pe o alee la intrarea căreia este amplasată o barieră.

Unele dintre acestea, aflate la baza grămetii, ar fi moarte mai demult, aflându-se deja în stare de putrefacţie, în timp ce acelea aflate în vârful grămezii erau moarte de mai puţin timp. 

O parte dintre animalele moarte de curând au fost ridicate pentru anchetă. Poliţia încearcă acum să afle dacă animalele au fost sau nu ucise şi cine le-a aruncat în parc. 

În ultima vreme, locuitori din mai multe cartiere ale Buzăului au semnalat pe reţelele de socializare dispariţia mai multor pisici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS