14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn iaht al lui Roman Abramovici a acostat în Turcia, ţară care nu aplică sancțiunile occidentale

Un iaht al lui Roman Abramovici a acostat în Turcia, ţară care nu aplică sancțiunile occidentale

Un iaht aparţinând miliardarului rus Roman Abramovici a acostat în sud-vestul Turciei, ţară care nu aplică sancţiunile occidentale împotriva oligarhilor ruşi.

Solaris, un vas de lux cu o lungime de 140 de metri, a fost filmat luni în oraşul turistic Bodrum, la mai bine de o săptămână după ce a fost văzut într-un port din Muntenegru, care nu este membru al Uniunii Europene.

Ţările occidentale, în frunte cu Statele Unite şi Uniunea Europeană, au impus sancţiuni fără precedent Rusiei

Ţările occidentale, în frunte cu Statele Unite şi Uniunea Europeană, au impus sancţiuni fără precedent Rusiei după invadarea Ucrainei, fiindvizați mai mulți oligarhi, printre care Roman Abramovici, şi apropiaţi ai preşedintelui rus Vladimir Putin.

Turcia, membră a NATO, nu s-a alăturat sancţiunilor care vizează Moscova

Turcia, membră a NATO, care întreţine legături strânse cu Rusia şi Ucraina, nu s-a alăturat sancţiunilor care vizează Moscova.

Mai multe ţări au confiscat iahturi aparţinând celor mai bogaţi ruşi. Săptămâna trecută, UE a adoptat noi sancţiuni împotriva Rusiei.

Turcia a calificat invazia în Ucraina „inacceptabilă” şi s-a poziţionat ca mediator pentru a se pune capăt războiului, scrie Agerpres.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS