28.4 C
Craiova
joi, 28 septembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateUn sucevean a vrut să plece să lupte în Ucraina după ce s-a certat cu nevasta

Un sucevean a vrut să plece să lupte în Ucraina după ce s-a certat cu nevasta

După ce a consumat câteva pahare de alcool, un sucevean s-a certat cu soția și apoi a plecat de acasă hotărât să treacă granița pentru a lupta în Ucraina, informează Stiridiaspora.ro

Suceveanul s-a deplasat cu mașina spre Vama Siret, astfel că în momentul în care a prezentat actele pentru trecerea în Ucraina, polițiștii au putut să vadă că era foarte băut.

Acesta le-a povestit polițiștilor că s-a certat cu soția și este hotărât să se înroleze în armata Ucrainei. Când i s-au cerut actele, polițiștii au constatat că suceveanul nu avea nici permis de conducere. A fost pus să sufle în etilotest și apoi a fost condus pentru prelevarea de probe în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cum dorința de a merge la război ardea puternic în sufletul omului, bărbatul i-a întrebat pe polițiști dacă poate merge pe front după proba de sânge, iar ulterior va reveni.

Din păcate pentru el, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis, relatează AloIasi.ro. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS