13.9 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO mamă vinde mărțișoare să își salveze fiica grav bolnavă

O mamă vinde mărțișoare să își salveze fiica grav bolnavă

O mamă din Târgu Jiu încearcă cu disperare să își salveze fiica, de 3 ani, grav bolnavă. Camelia Maria Maracu este mama unei fetițe care suferă de o boală genetică gravă. Are nevoie de operații și de tratamente costisitoare care nu sunt decontate de la bugetul de stat.

Micuța Amina Maria Maracu, de 3 ani, din Târgu Jiu, suferă de o boală foarte gravă și are nevoie de sprijn pentru tratamente medicale. Din păcate, Amina suferă de o boală genetică gravă și are nevoie de o operație care nu este decontată de stat pentru că nu se încadrează în serviciile prevăzute de asigurarea medicală.

Fetița a fost diagnosticată cu nanism și discondroplazie osoasă (deformare ax de genunchi). Camelia Maracu este din nefericire o mamă singură care încearcă să facă tot ce poate pentru ca fiica ei să nu ajungă în scaunul rulant. În ultimele săptămâni a confecționat mărțișoare pentru a le vinde, să facă rost de bani.

Ajutor de la un tânăr în scaunul rulant

Amina Maria și mama acesteia au fost vizitate recent de Nicolae Simionescu, un tânăr din Polovragi, imobilizat în scaunul rulant. Acesta a oferit un mic sprijin financiar fetiței și lansează un apel către cei care pot să facă mai mult, având în vedere și începutul primăverii.

„Primăvara este un anotimp în care așa cum natura revine la viață trebuie să se reaprinda speranța și în suflete oamenilor greu încercați de probleme. Fiind prima zi de Primăvară am decis să fac o nouă donație pentru Amina, îngerașul din Târgu Jiu, greu încercat de probleme medicale, dar care poate fi ajutat și trebuie ajutat să câștige această luptă grea și nedreaptă pe care este nevoită să o ducă. De când cunosc această fetiță energică și veselă al cărei zâmbet cucerește pe oricine o cunoaște există un singur gând care îmi dă fiori – acela că Amina poate ajunge într-un scaun cu rotile, dacă intervenția chirurgicală de care are nevoie nu se realizează.

Din păcate, această intervenție nu se poate realiza la un spital de stat, din cauză că asigurarea medicală de stat încă nu decontează o astfel de situație. Voi depune tot efortul ca legislația să fie îndreptată, însă până atunci Amina are nevoie de solidaritatea noastră a tuturor pentru a putea să depășească acest moment de cumpănă. Doamna Camelia, mama Aminei, este o adevărată eroină care luptă din răsputeri pentru binele fiicei ei. Doamna Camelia Maracu a realizat niște frumoase mărțișoare pe care vă îndemn să le cumpărați, așa cum voi face și eu cu o parte dintre ele, deoarece banii obținuti în urma vânzării lor vor ajuta la realizarea intervenției de care Amina are nevoie.

Le mulțumesc tuturor celor care au donat pentru Amina și îi rog pe toți cei care au posibilitatea să mai doneze, să o facă pentru că orice mărțișor cumpărat de la doamna Camelia înseamă o șansă la o viață cu mai puține greutăți pentru Amina. M-am implicat în acest caz din toate punctele de vedere și o voi face în continuare, deoarece cred cu tărie că fiecare dintre noi are datoria de a lupta pentru binele oamenilor greu încercați.”, a declarat Nicolae Simionescu, din Polovragi.

Relații pentru cei care pot să ajute pot fi obținute la numărul de telefon 0758 532 598, Camelia Maria Maracu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS