17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care a tăiat cu flexul bariera de la drumul către Cota 1400 din Sinaia a fost identificat

Bărbatul care a tăiat cu flexul bariera de la drumul către Cota 1400 din Sinaia a fost identificat

Polițiștii prahoveni au anunțat, luni, că l-au identificat pe individul care, în cursul zilei de ieri, ar fi tăiat, cu un flex, bariera de la intrarea pe drumul spre Cota 1400 din Sinaia, transmite realitateadeprahova.net, vitată de G4Media.

“În urma verificărilor efectuate de către polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în stațiune.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere”, a informat IJP Prahova.

Polițiștii au fost sesizați duminică seară, de reprezentanții Primăriei Sinaia, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi tăiat cu un flex sistemul de închidere al unei bariere montate la intrarea pe DC 134 – Drumul Cotei 1.400.

Drumul către cota 1400 aparţine Primăriei Sinaia, iar autoritățile opresc accesul auto atunci când meteorologii anunță coduri de vreme rea. Sunt evitate, astfel accidentele provocate de căderile de copaci sau blocajele formate din cauza zăpezii și a gheții, informează site-ul știrileprotv.ro.

Pentru cei care au cabane dincolo de barieră, Primăria a stabilit două ore pe zi – una dimineața şi una seara – când bariera este deschisă.

Pentru situațiile de urgență există afișat un număr de telefon al Poliției Locale care intervine imediat și deschide drumul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS