12.3 C
Craiova
luni, 3 octombrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateToni Greblă, fost judecător CCR, numit în Consiliul Companiei de Drumuri

Toni Greblă, fost judecător CCR, numit în Consiliul Companiei de Drumuri

Toni Greblă, fost judecător CCR și secretar general al Guvernului Dăncilă, intră în Consiliul de administrație al Companiei de Drumuri. Toni Greblă ar urma să încaseze o idemnizație de aproape 13.000 mii de lei, notează publicația Economedia.

Toni Greblă a fost judecător la Curtea Constituțională între 2013 și 2015 și Secretar General al Guvernului Dăncilă între 2018 și 2019.

În cadrul Consiliului de Administrație de la Compania de Drumuri, acesta va lua decizii privind marile proiecte de infrastructură rutieră, fiind unul dintre cei șapte administratori.

Numirea a fost făcută de Sorin Grindeanu. Toni Greblă va avea un mandat de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii până la 6 luni.

Toni Greblă a fost în centrul atenției publice după ce a fost acuzat de DNA că ar fi primit și cerut mită între 2010 și 2015 de la oameni de afaceri pentru a influența atribuirea mai multor contracte cu statul.

Printre mita primită, susține atunci DNA, ar fi fost o mașină mașină de lux de aproape 57.000 de euro, rochii și chiar struți. După judecarea dosarului, Toni Greblă a fost achitat de Înalta Curte de Casație și Justiției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS