20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMartorul-cheie de la accidentul în care a murit Raisa, de negăsit

Martorul-cheie de la accidentul în care a murit Raisa, de negăsit

A dispărut martorul-cheie din ancheta accidentului provocat de polițistul din București pe trecerea de pietoni, în care Raisa și-a pierdut viața. Femeia care se afla în spatele mașinii de poliție și care deține camera de bord ce a surprins momentul accidentului refuză să mai comunice cu avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, care i-a solicitat această filmare, informează Antena3.

„A dispărut de pe toate mediile. Martorul este o doamnă care apare pe toate imaginile. În momentul în care au fost cerute aceste imagini, nu știu ce a făcut cu ele, cred că nici măcar nu le mai are. Am o captură de pe aplicația WhatsApp unde i-am adus la cunoștință faptul că distrugerea filmărilor de pe camera de bord reprezintă infracțiune.

Procurorul a dispus identificarea persoanei și polițiștii sunt acum pe urmele martorului, pentru a se găsi camera de bord. Nu am înțeles de ce este un mister cu depunerea acestei înregistrări măcar la Parchet. (…)

Este singura filmare despre care știm în momentul de față că înregistrează de la nivelul unei camere de bord ce s-a întâmplat acolo atât în momentul respectiv, cât și ulterior”, a explicat Adrian Cuculis, la Antena 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS