14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbații care au furat corpurile de iluminat de pe DN 1, arestați pentru 30 de zile

Bărbații care au furat corpurile de iluminat de pe DN 1, arestați pentru 30 de zile

Cei doi bărbaţi acuzați de furtul celor patru ansambluri de iluminare de pe DN 1 au primit mandate de arestare de 30 zile, informează IPJ Braşov. În urma unor percheziții făcute de polițiști, panourile fotovoltaice și bateriile sustrase au fost găsite în locuința unuia dintre suspecți, informează Digi24.

Cei doi, un bărbat de 47 de ani, din Crizbav, şi unul de 38 de ani, din Şinca, au fost reţinuţi joi de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru furt calificat.

DRDP Braşov a sesizat poliţia după ce, în noaptea de 1 spre 2 februarie, au fost sustrase ansamblurile de iluminat montate, în urmă cu mai puţin de o săptămână, în patru insule de calmare de pe DN 1, aflate la limita judeţelor Braşov şi Sibiu.

Conform DRDP Braşov, valoarea acestor ansambluri de iluminat se ridică la 7.000 de lei, hoţii sustrăgând cele mai costisitoare elemente – panourile de alimentare fotovoltaice şi acumulatorii.

Ansamblurile de iluminat sustrase de pe DN 1 au fost găsite, în urma unor percheziţii, la domiciliul bărbatului din Şinca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS