10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStâlpii de iluminat cu panouri solare furaţi de pe DN 1 au fost recuperaţi

Stâlpii de iluminat cu panouri solare furaţi de pe DN 1 au fost recuperaţi

Polițiștii din Brașov au recuperat corpurile de iluminat care au fost furate de pe stâlpii de pe DN 1 la mai puțin de o săptămână după ce au fost montate. Un bărbat din localitatea Şinca a fost reţinut pentru 24 de ore după ce la el acasă, în cadrul unei percheziţii domiciliare, s-au găsit ansamblurile de iluminat sustrase de pe DN 1, se arată într-un comunicat transmis, joi, de IPJ Braşov, citat de Digi24.

Poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentanţii CNAIR că, în noaptea de 1 spre 2 februarie, de pe DN 1, pe sectorul cuprins între localităţile Şinca, Şercaia şi Mândra ar fi fost sustrase patru ansambluri de iluminat.

„În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat autorul infracţiunii, acesta fiind un bărbat, de 38 de ani, din Şinca. Astăzi, 10 februarie, poliţiştii braşoveni au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară la adresele persoanei bănuite de săvârşirea faptei, unde au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat IPJ Braşov.

Bărbatul din Şinca a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Braşov.

El este cercetat, în cadrul unui dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS