16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO dronă cu țigări de contrabandă a aterizat în curtea unei femei, lângă graniţa cu Ucraina

O dronă cu țigări de contrabandă a aterizat în curtea unei femei, lângă graniţa cu Ucraina

O dronă care transporta țigări de contrabandă a aterizat joi în curtea unei femei din județul Suceava. Speriată, femeia a sunat la 112, scrie Digi24.

Potrivit sindicaliștilor de la Europol, femeia locuiește în Straja, județul Suceava, la numai un kilometru distanță de frontiera cu Ucraina. Ea a găsit în curte un troler plin cu țigări și o dronă.

„Nu este un colet trimis de curier, nici un cadou primit de la cei apropiați și nici rușii nu au anunțat că a început războiul, ci este un pachet burdușit cu țigări.

S-a întâmplat în această dimineață, în localitatea de frontieră Straja din județul Suceava, acolo unde o femeie s-a trezit în curtea casei cu un troler plin cu țigări și o dronă, la numai un kilometru de frontiera cu Ucraina”, au arătat sindicaliștii de la Europol, potrivit Mediafax.

Speriată, femeia a sunat la 112, iar cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției Vicovu de Sus.

Conform Europol, contrabanda este un stil de viață pentru unii, iar pentru alții o afacere la frontiera de nord a României. Numai anul trecut, polițiștii de frontieră au reţinut în vederea confiscării aproximativ patru milioane de pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 50 milioane lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS