16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat reţinut după ce şi-a tâlhărit soţia

Bărbat reţinut după ce şi-a tâlhărit soţia

Un bărbat, de 29 de ani, din judeţul Argeş, a fost reţinut de poliţişti pentru tâlhărie calificată, după ce şi-ar fi deposedat soţia de mai multe bunuri, prin violenţă. Cei doi s-ar fi despărţit, iar fapta ar fi avut loc în urma unui conflict, scrie News.ro.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt, iar în urma probatoriului administrat, a fost schimbată încadrarea juridică iniţială, în infracţiunea de tâlhărie calificată”, a anunţat, joi, Poliţia Judeţeană Argeş. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în 23 ianuarie, în jurul orei 20.30, pe fondul unui conflict dintre o femeie şi soţul său, de 29 de ani, din Moşoaia, de care se despărţise, acesta ar fi deposedat-o, prin violenţă, de mai multe bunuri. 

„Pentru clarificarea situaţiei de fapt şi stabilirea încadrării juridice, a fost administrat probatoriu, după care, în cursul zilei de 10 februarie a.c., bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, în baza unui mandat de aducere. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a arătat sursa citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS