17 C
Craiova
joi, 28 septembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateBărbat cercetat după ce a oferit mită unor poliţişti care l-au prins drogat la volan

Bărbat cercetat după ce a oferit mită unor poliţişti care l-au prins drogat la volan

Un bărbat este cercetat de procurorii bucureşteni pentru dare de mită, după ce a dat suma de 3.000 de lei unui poliţişt pentru ca acesta să nu îi întocmească dosar penal deoarece conducea sub influenţa unor substanţe psihoactive, informează Digi24.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, procurorii au început, joi, urmărirea penală faţă de un bărbat pentru comiterea infracţiunii de dare de mită. 

“La data de 9 februarie, fiind surprins în trafic de către agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere, inculpatul Z.V.A. a oferit suma de 3.000 de lei acestora pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a nu întocmi dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Suma de bani a fost remisă de inculpat la data de 10 februarie, în jurul orei 4.30, unuia dintre agenţii de poliţie în scopul mai sus menţionat, precum şi pentru a-şi recupera permisul de conducere”, se arată în comunicat. Persoana respectivă este cercetată sub control judiciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS