8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVăduvă înşelată cu 280.000 de euro de un escroc sentimental

Văduvă înşelată cu 280.000 de euro de un escroc sentimental

O văduvă din Bucureşti a fost înşelată cu 280.000 de euro de un escroc sentimental. Femeia, care are peste 50 de ani, a plătit scump pentru naivitatea ei, iar acum este îngropată în datorii. În loc de o frumoasă poveste de dragoste, a primit somații de la bancă să își achite datoriile, informează Antena3.

O văduvă, de 54 de ani, din București, cu doi copii, a intrat acum trei ani pe un site de matrimoniale cu speranța că își va găsi iubirea vieții. A găsit acolo un domn la vreo 50-60 de ani, nu știe exact, care folosea pseudonimul de „Marcel”. 

După ce au schimbat câteva mesaje, s-au întâlnit față în față și dragostea a înflorit. „Marcel” i-a promis că e femeia vieții lui, că o va face fericită, că se vor muta într-o vilă, că se vor stabili în Italia… Femeia a crezut. 

Escrocul sentimental, „angajat al unui serviciu secret”

La un moment dat, întrebat cu ce se ocupă de fapt, „Marcel” i-a zis că face parte dintr-un serviciu secret al României şi că are niște datorii în Italia la Fisc. Escrocul sentimental i-a spus femeii că are nevoie de mari sume de bani pentru a-și debloca afacerile de acolo, urmând ca apoi  să își recupereze averea de milioane de euro și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți.

Una peste alta, femeia i-a oferit în mai multe tranșe suma de 280.000 de euro, parte dintre ei dați bărbatului chiar pe Aeroportul Otopeni, înainte de a pleca în Italia „să-și rezolve problemele cu Fiscul”.

Omul s-a făcut nevăzut la un moment dat şi nu i-a mai răspuns nici la telefon. Femeia îl căuta încercând să îi explice că sunt bani împrumutați pe care trebuie să îi returneze.  

În cele din urmă, ea a înțeles că nu a fost acea poveste de dragoste la care a visat și s-a adresat poliției în încercarea disperată de a-și recupera banii. 

Femeia, care a făcut credite uriașe la bănci, riscă acum să rămână fără casă și să piardă tot ce a agonisit o viață întreagă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS