23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFiul interlopului Austrianu, în arest la domiciliu

Fiul interlopului Austrianu, în arest la domiciliu

Fiul interlopului ploieştean Sandu Zamfir, zis Austrianu, a fost plasat, marţi, în arest la domiciliu după ce a fost prins la volan deşi avea permisul suspendat pentru încălcarea legislaţiei rutiere, el fiind la acel moment sub control judiciar pentru comiterea faptelor, transmite G4Media.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Prahova a admis contestaţia formulată de Lorentz Curcă faţă de decizia Judecătoriei Ploieşti care, în urmă cu câteva zile, a admis propunerea procurorilor de înlocuire a controlului judiciar cu măsura arestului preventiv.

Astfel, Tribunalul Prahova a dispus plasarea inculpatului în arest la domiciliu pentru 30 de zile, decizia fiind definitivă.

În data de 28 ianuarie, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au efectuat două percheziţii domiciliare într-o cauză privind infracţiuni la regimul rutier care îl vizează pe Lorentz Curcă.

„Din cercetări a reieşit că bărbatul în cauză deşi se afla sub măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul rutier, în perioada 21-25 ianuarie a.c. ar fi comis o altă infracţiune cu patru acte materiale de conducere a unui autovehicul cu permisul suspendat”, a transmis, la acel moment, Poliţia Prahova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS