10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSofer amendat după ce a fost filmat trăgând şase sănii cu dubiţa

Sofer amendat după ce a fost filmat trăgând şase sănii cu dubiţa

Şoferul unui microbuz filmat în timp ce tragea şase sănii pe care erau copii şi adolescenţi a fost identificat de poliţiştii din Caraș-Severin. Distracţia periculoasă s-a întâmplat pe drumul spre muntele Semenic, pe o porțiune mai puțin circulată, informează Observatornews.

La volanul microbuzului înmatriculat în Hunedoara se afla un bărb,t în vârstă de 34 de ani. Acest a fost deja informat că trebuie să se prezinte la poliție, acolo unde va fi aplicată sancțiunea, care poate ajunge până la 900 de lei, pentru „nerespectarea remorcării”.

Trasul pe zăpadă cu maşina, o distracţie periculoasă

Distracțiile periculoase precum cea pentru care va fi sancționat bărbatul din Hunedoara s-au înmulțit în ultima perioadă.

În Maramureș, trei persoane s-au răsturnat după ce au fost trase de o mașină pe un colac de tubing. Cei trei au fost proiectați într-un copac.

Un bărbat, de 35 de ani, și-a pierdut viața pe loc, iar o tânără a murit după ce fost câteva zile în comă.

De asemenea, în Bistrița-Năsăud, mai mulți tineri au postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe în care erau trași cu sania pe șosea de o mașină care circula cu aproximativ 140 de kilometri la oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS