8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeorge Simion l-a smucit şi l-a făcut hoţ pe ministrul Energiei

George Simion l-a smucit şi l-a făcut hoţ pe ministrul Energiei

Altercație la tribuna parlamentului între ministrul Energiei, Virgil Popescu, și liderul AUR, George Simion. Pe fondul vociferărilor din sală ale acestuia din urmă, Popescu a spus de la tribună dacă poate să-l trimită „pe domnul Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul”. În acel moment, George Simion a venit la tribună, s-a înfipt în Popescu, l-a smucit, țipându-i în față „ești un hoț”, scrie Hotnews.

„Rog chestorii să îl îndepărteze pe domnul Simion. Domnule Simion, luaţi mâna de pe domnul ministru!”, a intervenit preşedintele de şedinţă, social-democratul Daniel Suciu, care a cerut ca liderii de grup să se apropie de tribună.

„La Rusia cu dumneavoastră”, i-a replicat Popescu lui George Simion, care din sală îi striga „ești un hoț”.

„Ești un prost”, i-a întors-o Popescu.

Ședința s-a suspendat.

„E pentru prima oară în istoria parlamentarismului când un ministru, în timp ce îşi susţine discursul, este agresat fizic. În aceste condiţii eu nu pot să continui şedinţa. Convoc şedinţa Biroului Permanent. Declar şedinţa închisă”, a spus președintele de ședință, Daniel Suciu (PSD).

Conducerea Camerei Deputaților a decis apoi ca ședința de plen în care se citește moțiunea împotriva ministrului Energiei să se reia. La intervenția președintelui de ședință, Simion a plecat de la tribună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS