20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCuplu de germani, acuzați pentru că l-au aruncat pe geam pe iubitul fiicei lor

Cuplu de germani, acuzați pentru că l-au aruncat pe geam pe iubitul fiicei lor

Doi părinţi au avut o reacţie extremă atunci când şi-au surprins fiica în dormitor cu un bărbat. L-au aruncat pe bărbat pe geam fără să ţină cont că sunt la etajul 3, informează Observatornews.

Mihail, 50 de ani, și Arpine M., 44 de ani, cetăţeani germani de origine armeană, sunt acuzaţi acum de procurorii din Dusseldorf de tentativă de ucidere din culpă, potrivit Bild. Cei doi l-au împins pe fereastră pe Ahmed, un bărbat afgan în vârstă de 29 de ani, pe care l-au surprins în camera fiicei lor.

Ahmed avea o relaţie de doi ani cu Alwina (25 de ani), fata celor doi, relaţie pe care însă îndrăgostiţii au ţinut-o ascunsă tocmai de teama posibilelor reacţii ale familiei fetei.

I-au interzis fetei să cheme ambulanța

Pe 1 februarie, cei doi soţi au plecat într-o deplasare la Koln, aşa că Alwina şi-a chemat iubitul pe la ea. Ghinionul celor doi a fost că părinţii fetei s-au mai întors mai devreme decât plănuiseră şi i-au surprins în dormitor.

Ahmed a încercat să se ascundă după perdele, dar mama fetei a tras jaluzele şi l-a descoperit.

În scandalul creat, tatăl Alwinei l-a împins pe prietenul fetei, iar acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul 3.

Părinţii fetei nu au fost deloc impresionaţi de moment şi au închis fereastra, interzicându-i acesteia să sune la ambulanţă.

În cele din urmă, Alwina a reuşit să facă rost de un telefon şi să anunţe autorităţile.

Ahmed a căzut de la o înălţime de 11 metri. A supravieţuit, dar a suferit mai multe fracturi şi a avut nevoie de cinci operaţii şi două luni de internare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS