16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopil de 14 ani, din Slatina, dat dispărut

Copil de 14 ani, din Slatina, dat dispărut

Poliţiştii din Olt caută un minor în vârstă de 14 ani, care a plecat voluntar de la locuința bunicilor săi și nu a mai revenit.

În această dimineață, polițiștii, din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, au fost sesizați de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că, în dupa-amiaza zilei de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, nepotul acestuia, MOLDOVAN ALIN ANDREI, de 14 ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, pe care îl avea sub supraveghere și care locuia împreună cu acesta, a plecat voluntar şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu.

La momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu o geacă albastră cu 2 dungi la nivelul pieptului, una albă și una roșie, hanorac negru, cu glugă, pantaloni albi, tip blugi, cu două buzunare laterale, iar în picioare purta adidași albi.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS