26.8 C
Craiova
vineri, 1 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateAUDIO. Medic din Sibiu, înregistrat jignind fiica unui pacient: „Nesimțită ordinară!”

AUDIO. Medic din Sibiu, înregistrat jignind fiica unui pacient: „Nesimțită ordinară!”

Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient, scrie Digi24.

 În cadrul convorbirii, femeia îi reproșează medicului cardiolog că nu l-a tratat cum se cuvine pe tatăl ei.

Medicul îi răspunde: „Auzi, vrei să te dau pe mâna poliției?” sau „ce vrei tu, nesimțito? Eu i-am dat boala lui taică-tău? Nesimțită ordinară!”.

Înregistrarea audio poate fi accesată AICI.

Spitalul Județean Sibiu a anunțat că va începe de urgență o anchetă internă și că nu este tolerat un astfel de comportament.

„Ca urmare a apariției in spațiul public a unei înregistrări cu o convorbire dintre un medic cardiolog al SCJU Sibiu și fiica unui pacient, purtată într-un mod inadecvat și în care se utilizează cuvinte jignitoare, conducerea spitalului anunță că va fi demarată de urgență o anchetă internă.

Precizăm că nu tolerăm un astfel de comportament în cadrul unei instituții publice, care trebuie sa se afle la dispoziția cetățenilor, iar orice abatere de la conduita etică, morală și profesională va fi sancționată.

Totodată, ne cerem scuze cetățenilor pentru această situație care nu ar fi trebuit niciodată să aibă loc în relația medic – aparținători sau pacient. Acest tip de comportament nu caracterizează personalul spitalului, fiind doar o refulare personală de neacceptat!”, se arată în mesajul transmis de conducerea Spitalului Clinic Județean Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS