8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român a devenit erou în Italia, după ce a prins un hoț de biciclete

Un român a devenit erou în Italia, după ce a prins un hoț de biciclete

Un român, în vârstă de 39 de ani, a devenit un erou în Italia după ce a prins un hoț, în Pesaro, regiunea Marche.

Hoțul a văzut o bicicletă fără lanț sprijinită lângă intrarea unui magazin din Piazzale Matteotti și într-o clipă s-a urcat pe șa și a fugit. Însă, românul care se afla în apropiere a văzut furtul și a fugit imediat în urmărirea hoțului, reușind să ajungă la el și să-l blocheze, scrie stiridiaspora.ro.

Alături de el a intervenit și un agent municipal care se afla în piață, alertat de român. În timp ce acesta din urmă i-a sunat pe carabinieri, hoțul a reușit să se elibereze și și-a reluat fuga pe Via Cialdini. 

O patrulă de poliție care l-a arestat pe hoțul pe două roți

Românul și polițistul nu au cedat și au fugit după el, l-au ajuns și l-au oprit din nou în timp ce se întorcea spre piazzale Matteotti. Între timp, a sosit o patrulă de poliție care l-a arestat pe hoțul pe două roți, un tânăr de 24 de ani din Pesaro, cu probleme de dependență de droguri.

A fost acuzat de furt calificat, iar bicicleta a fost returnată proprietarei, o femeie din Pesaro, care a depus plângere împotriva tânărului de 24 de ani. Imediat judecat, dupa validarea arestarii, inculpatul, aparat de avocata Andrea Guidi, a negociat pedeapsa de 9 luni și amenda de 300 de euro fără probațiune. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS