17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi bărbați care comiteau jafuri cu cuțitul în mână au fost reţinuți

Doi bărbați care comiteau jafuri cu cuțitul în mână au fost reţinuți

Doi bărbaţi din localitatea Negru Vodă au fost prinşi de poliţişti după mai multe atacuri trase la indigo. Tinerii, în vârstă de 26, respectiv 30 de ani, ar fi ameninţat cu un cuţit două persoane pe care le-au jefuit: o femeie, în propria locuinţă, şi pe un bărbat, într-un taxi, informează Observatornews

În urma cercetărilor în două dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor Poliției orașului Negru Vodă, au identificat doi bărbați, de 26, respectiv 30 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. 

Pe 24 ianuarie, cei doi ar fi furat, prin amenințarea cu un cuțit, suma de 700 de lei de la o femeie, în timp ce se aflau la domiciliul acesteia, din municipiul Constanța. 

Pe 26 ianuarie, bărbatul de 26 de ani a amenințat, cu un cuțit, un alt bărbat, pe care persoana vătămată l-a dus cu mașina din municipiul Constanța până în orașul Negru Vodă. La finalul cursei, victima ar fi rămas fără suma de 250 de lei.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

În cursul zilei, aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS