5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolițistul care a omorât o fetiţă pe trecerea de pietoni, chemat pentru expertiza mașinii

Polițistul care a omorât o fetiţă pe trecerea de pietoni, chemat pentru expertiza mașinii

Cercetările în cazul poliţistului care a accidentat mortal o fată şi a rănit grav o alta pe o trecere de pietoni din București au intrat într-o nouă fază. Agentul a fost chemat la Brigada Rutieră din Capitală pentru expertiza tehnică a maşinii, informează TVR.

Procurorii vor să afle care era starea autovehiculului și care au fost condițiile în care s-a produs accidentul și mai ales dacă ar fi putut fi evitat.

Adrian Cuculis, avocatul angajat de familia Raisei, copila ucisă în accident, a cerut audierea unei femei care conducea o mașină aflată în spatele autospecialei de poliție și care ar fi surprins momentul impactului cu o cameră de bord.

Avocatul mai solicită și audierea polițistului de la Secția 5 care i-a dat polițistului care a condus automobilul o jachetă neinscripționată pentru a se feri, cel mai probabil, de mulțimea strânsă la locul accidentului.

Va fi audiată de polițiști și Marina, cealaltă copilă accidentată. Audierea nu va fi efectuată la Parchet, ci probabil la domiciliul său.

Un martor a declarat că polițistul a pornit semnalele luminoase ale mașinii după producerea accidentului, nu înainte.

La ieșirea de la Parchet, polițistul Constantin Popescu a refuzat să facă declarații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS