24 C
Craiova
marți, 9 august, 2022
Știri de ultima orăActualitateDoi români au tras cu arma în parcarea unui supermarket din Italia

Doi români au tras cu arma în parcarea unui supermarket din Italia

Panică printre trecători, care se aflau în Piazza di Porta Castiglione din Bologna, în parcarea unui supermarket. Speriați, unii au alertat poliția, după ce au observat trei persoane care au tras cu pistolul de pe geamurile unei mașini. Ulterior s-a dovedit a fi doar o armă de recuzită, neletală, încărcată cu gloanțe oarbe.  

Doi români au băgat spaima în clienții din parcarea unui supermarket, după ce au tras cu un pistol. Deși inițial trecătorii au crezut că este vorba de petarde, aceștia au văzut mașina plimbându-se în zonă și au sunat la poliție.   

La fața locului au sosit câteva mașini de poliție și echipa Antitero, iar parcarea și zona din jurul supermarketului, unde au fost văzuți cei trei bărbați, au fost închise și securizate. 

Trei bărbați au fost reținuți și verificați.

Aceștia s-au dovedit a fi cetățeni din Europa de Est, cu vârste cuprinse între 33 și 57 de ani, toți cu antecedente penale, scrie bolognatoday.it. 

Mai exact este vorba despre un moldovean, de 32 de ani, dar și doi români, de 50 și 56 de ani. Situația celor doi români este examinată de Biroul pentru imigrări, în timp ce moldoveanul a fost deja însoțit la centrul de detenție temporară în așteptarea expulzării din Italia.

Trio-ul a fost, așadar, denunțat pentru alarmă, iar cel mai în vârstă din grup va trebui să răspundă și pentru transport ilegal de arme. De asemenea, s-a constatat că moldoveanu a încălcat interdicția de a se întoarce în oraș, prin urmare va fi expulzat, titrează bolognaindiretta.it.

O crimă feroce a îngrozit comunitatea din Licata (Agrigento). Patru persoane au fost ucise. Printre victime se numără și doi copii de 11 și 15 ani. Ucigașul, în vârstă de 48 de ani, s-a sinucis. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS