22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care a jefuit o cafenea din Suceava a fost prins

Bărbatul care a jefuit o cafenea din Suceava a fost prins

Un individ a intrat într-o cafenea dintr-o comună din judeţul Suceava şi a ameninţat vânzătoarea cu o armă. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din local. Bărbatul a reuşit să plece cu aproape 1.400 de lei. După câteva ore, poliţia l-a identificat şi l-a adus la audieri. Tânărul de 21 de ani ar fi spus că, de fapt, arma nu era reală şi că a aruncat-o după ce a fugit, informează Observatornews

Marţi seară, tânărul a fost dus în arestul IPJ Suceava. Pe numele acestuia s-a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, după ce a jefuit o cafenea cu o seară în urmă.

Filmul jafului din cafenea

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere în noaptea jafului se vede cum bărbatul, cu glugă pe cap şi cu faţa acoperită de o mască sanitară intră în cafeneaua din comuna Iaslovăț şi o ameninţă pe vânzătoare cu o armă.

Colega fetei aflate la casa de marcat nici nu a ştiut ce s-a întâmplat.

Individul nu a reuşit să fugă cu toţi banii din cafenea. 

La doar câteva ore după comiterea faptei, tânărul s-a trezit cu poliţia la uşă. Oamenii legii l-au dus la audieri, după ce anchetatorii au ridicat mai multe probe din apartamentul său.

Potrivit unor surse din anchetă, arma cu care individul ar fi ameninţat-o pe vânzătoare ar fi fost doar o brichetă în formă de pistol. Pentru isprava sa, tâlharul riscă să petreacă ani grei după gratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS