5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiderul de sindicat Vasile Petrariu, audiat în dosarul deschis după protestul de la STB

Liderul de sindicat Vasile Petrariu, audiat în dosarul deschis după protestul de la STB

Liderul sindicatului din STB, Vasile Petrariu, a fost audiat, marţi, de către poliţişti, în dosarul deschis după protestul ilegal de la societatea de transport bucureșteană.

În 20 ianuarie, Tribunalul a suspendat greva STB și a dispus reluarea imediată a activității. Cu toate acestea, protestul angajaților societății de transport a continuat.

La ieşirea de la audieri, Petrariu a fost întrebat dacă este un dosar nedrept: ”Nu comentez treaba asta”, a răspuns el, potrivit News.ro.

De asemenea, întrebat dacă sindicaliştii mai cer demisia directorului general al societăţii, Petrariu a explicat:

”Aşa cum aţi văzut, în această dimineaţă s-a reluat activitatea. Aseară am avut o discuţie cu membrii CA la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, care a durat peste 2 ore, am discutat toate aceste problemele, inclusiv revendicarea referitoare la demisia directorului general.

Membrii CA au venit cu rugămintea să vorbim cu salariaţii pentru a-şi relua activitatea, ei angajându-se să preia ei problemele noastre, să le discutăm cu membrii CA, iar ei, în perioada următoare, să analizeze din punct de vedere profesional activitatea directorului general şi vor lua o decizie. Au spus că situaţia asta i-a luat pe nepregătite şi nu au avut timp să pregătească o fundamentare în acest sens”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS