21.2 C
Craiova
miercuri, 7 iunie, 2023
Știri de ultima orăActualitateLiderul sindicatului din STB a demisionat din PSD și din funcţia de consilier general

Liderul sindicatului din STB a demisionat din PSD și din funcţia de consilier general

Liderul sindicatului transportatorilor din STB, Vasile Petrariu, a anunțat, luni, că demisionează din PSD și din funcția de consilier general.   

“Astăzi voi anunța că mi-am dat demisa din calitatea de membru PSD și consilier general și să vină Nicușor Dan să rezolve problema”, a spus Vasile Petrariu, precizând că în acest fel primarul general nu va mai putea spune că acțiunile sale sunt coordonate de PSD. 

Petrariu anunțase și pe Facebook că va demisiona din PSD

Petrariu anunțase și pe Facebook că va demisiona din PSD și că va renunța la funcția din CGMB. 

“Vă transmit un singur lucru, domnule Primar General: astăzi îmi dau demisia din funcția de Consilier General și din Partidul Social Democrat. Acest protest nu are nicio conotație politică. Dumneavoastră aveți curajul să vă dați demisia din funcția pe care o exercitați atât de slab?! Acum aveți vreo soluție la problemele și îngrijorările oamenilor? Sunteți singurul vinovat pentru faptul că bucureștenii trebuie să suporte acest calvar! Curaj, domnule Dan! Bucureștenii și-au pierdut răbdarea cu dvs!!!”, a scris Petrariu pe Facebook. 

El a precizat că în ultimele zile Nicușor Dan nu a oferit absolut “nicio soluție la problemele legitime ale angajaților Societății de Transport București (STB SA), dar încearcă într-un mod rușinos să își acopere propria incompetență inducând ideea unui protest cu conotații politice”.

“NU, domnule Nicușor Dan! Cei peste 10500 de angajați ai STB SA nu au ieșit în stradă pentru un partid sau pentru că le-am zis eu! Au ieșit în stradă pentru că dvs și conducerea penală pe care ați instalat-o la STB SA ați refuzat timp de un an de zile să dialogați cu acești oameni”, a punctat el. 

Liderul sindical spune că problemele pe care angajații STB SA le revendică nu au treabă cu politica

Liderul sindical spune că problemele pe care angajații STB SA le revendică nu au treabă cu politica, ci cu siguranța transportului public, cu abuzurile care se fac în societate, cu salariile și condițiile de muncă.

“Bucureștenii trebuie să știe, domnule Dan, că, deși le-ați dublat prețul biletului anul trecut, nu ați făcut absolut nimic pentru a asigura condiții de călătorie mai bune. Și acum aveți tupeul să încercați să îi puneți pe bucureșteni împotriva angajaților STB SA?! Cât de cinic sunteți, domnule Dan?! Dacă nu ați fi fost arogant și ne-ați fi acordat mai mult de un minut la discuții, poate ați fi aflat că acești angajați se tem că în curând nu vor mai avea loc de muncă. Pentru că dvs și camarila dvs vreți să externalizați mare parte din activitățile realizate astăzi de angajații STB SA. Asta înseamnă mii de șomeri, mii de oameni care au familii acasă, care au copii pe care trebuie să îi ducă la școală. Asta vi se pare politică sau viață, domnule Primar General?!”, a continuat el, potrivit Stirile Pro Tv.

El îl acuză pe primar că nu îi pasă de cetățenii orașului. 

“Adevărul este că dvs nu v-a păsat niciodată nici de bucureșteni și nici de angajații STB SA. Pe toți ne-ați tratat cu dispreț. Pe unii îi țineți în frig și fără apă caldă, iar pe ceilalți îi mințiți în fiecare zi și vreți să îi dați afară”, a adăugat liderul sindical. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS